La XIV edició de la UPEC ja està en marxa!. Estem preparant un seguit de propostes de debat, presidides per un lema “El futur del treball. Utopia o distopia?”. Parlarem amplament sobre els temes relacionats amb els drets del treball i les polítiques públiques, la precarització, el paper dels sindicats o les pensions són alguns dels temes que estan sobre la taula. També l’amenaça a les llibertats o sobre els murs que avui han de saltar els joves, etc. En la mesura que anem tancant propostes del Programa de la UPEC 2018, us les anirem compartint al web, el Butlletí i les xarxes socials.

L’edició 2018 no estarà al marge dels temps confusos que estem vivint. De fet entre les confusions, els canvis de plans i les incerteses estan provocant una situació mai viscuda als darrers 40 anys. És mostra d’aquest malestar el fet que el digital “Crític” va tenir com a article més llegit del 2017 “10 consells per cuidar-se en temps de conflicte” de Judit Pastor. És un article on s’analitzen amb experts les conseqüències per la salut de la ciutadania en els moments d’estrès i de rabiosa acció política que hem viscut.

El cartell de les Jornades 2018 és obra de l’artista Werens

Aquest any la UPEC ha editat el llibre: “Narcís Monturiol i el submarí que posaria fi a totes les guerres” que serà obsequiat a totes les persones assistents a l’edició d’enguany. També es lliurarà un cartell de les jornades a tots aquells que ho desitgin.

Consulta el programa complet

[timetable id=”68″]

[timetable id=”69″]