[cridamenu_catala]

JORNADES 2015 > MEMÒRIA

Memòria d’actes de l’onzena edició de la UPEC: “de la protesta a la proposta”

Els passats 1, 2 i 3 de juliol es va celebrar, a la seu de CCOO de Catalunya, l’onzena edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) 2015, sota el lema “De la protesta a la proposta”. En aquesta darrera edició van passar per les taules de debat més de 25 ponents de gran rellevància intel·lectual com Iñaki Gabilondo, Dolors Bramón, Gemma Calvet, Joan Herrera, Miquel Iceta, Oriol Junqueras, Gemma Ubasart, Quim Arrufat, Jose M Álvarez, Joan Carles Gallego, Jordi Serrano, Joan Puigcercós, Jordi Hereu, Imma Mayol, Rosa Maria Calaf, Sergi Picazo, Josep Fontana, Adoración Guaman, Joan Manuel Tresserras,  Xavi Domènech o Vicenç Navarro, entre d’altres.

Prop de 2.000 persones van participar en aquestes jornades que van estar plenes de reflexió, debat i propostes. Es va parlar de projectes polítics comuns, de si hi ha vida després de la política, de la història nacional catalana, de periodisme o de temes com la islamofòbia o el polèmic TTIP. En aquesta edició els premis UPEC 2015 van ser per l’Isma i el Dani i BarnaSants.

En el següent informe es presenten les cròniques que es van escriure després de cada taula i que resumeixen el contingut d’aquestes. A més de les cròniques es va fer seguiment 2.0 (Twitter i Facebook) a la xarxa.

Tots els debats es van poder seguir en directe per Internet gràcies al servei d’streaming ofert. Així mateix es poden recuperar tots els vídeos de les diferents sessions al canal de YouTube de la UPEC.