[cridamenu_catala]

JORNADES 2016 > MEMÒRIA

Els passats 29, 30 de juny i 1 de juliol es va celebrar, a la Sala de Brigades Internacionals d’UGT de Catalunya, la dotzena edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) 2016, sota el lema “De la protesta a la proposta”.

En aquesta darrera edició van passar per les taules de debat més de 25 ponents de gran rellevància intel·lectual com Teresa Crespo, Dani Raventós, Juli Fernàndez, Joan Carles Gallego, Camil Ros, Xavier Domènech, Dolors Sabater, Borja de Riquer, Montserrat Duch, Javier Pérez Royo, Vicenç Navarro, Miquel Iceta, Anna Gabriel, Daniel Raventós o Oriol Junqueras entre d’altres.

Prop de 2.000 persones van participar en aquestes jornades que van estar plenes de reflexió, debat i propostes. Es va fer balanç municipal amb els alcaldes del canvi, es va parlar de canvi climàtic, del projecte europeu i fins i tot es va fer un anàlisi de les eleccions del 26J.
En aquesta edició els premis UPEC 2016 van ser per l’entitat “Refugiats. Stop Mare Mortum” i pel col·lectiu “Kellys”.

En el següent informe es presenten les cròniques que es van escriure després de cada taula que resumeixen el contingut d’aquestes. A més de les cròniques es va fer seguiment 2.0 (Twitter i Facebook) a la xarxa.

Tots els debats es van poder seguir en directe per Internet gràcies al servei d’streaming ofert.
Així mateix es poden recuperar tots els vídeos de les diferents sessions al canal de YouTube de la UPEC.