S’apropa una nova cita electoral. Davant les eleccions al Parlament Europeu del proper 9 de juny hem volgut preguntar-nos què ens hi juguem, i perquè és important participar-hi. Per això hem convidat Blanca Garcés, Jordi Vaquer i Louis Lemkow a un debat conduït per Lorenzo Marini

Dilluns, 27 de maig a les 18:30,Espai Assemblea de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, Barcelona)

El podcast de la UPEC
El podcast de la UPEC
Què ens juguem a les europees?
Loading
/

Blanca Garcés és investigadora sènior de l’àrea de migracions i coordinadora de recerca del CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). Doctora cum laude en Ciències Socials per la Universitat d’Amsterdam i llicenciada en Història i Antropologia per la Universitat de Barcelona.

Jordi Vaquer és politòleg i doctor en Relacions Internacionals. Actualment és secretari general de Metropolis, l’associació internacional de grans metròpolis. Abans d’això va ser director general per Europa i director de prospectiva i anàlisi a les Open Society Foundations i també director del CIDOB entre el 2008 i el 2012.

Louis Lemkow és catedràtic en Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, titulat en Sociologia, Ciències Ambientals i Geografia i doctor en Economia. És membre de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB), del qual va ser director entre 2006 i 2012, i és especialista en sociologia ambiental.

Modera: Lorenzo Marini, cofundador de Verificat.

Vols rebre novetats?