JORNADES 2018 > CANAL UPEC

Amb Camil Ros, secretari general de la UGT, Javier Pacheco, secretari general de CCOO, Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Oriol Lladó, Diputació de Barcelona i Jordi Serrano, rector de la UPEC.

Amb Camil Ros, secretari general de la UGT, Javier Pacheco, secretari general de CCOO, Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Oriol Lladó, Diputació de Barcelona i Jordi Serrano, rector de la UPEC. Conferència inaugural: Diàleg des dels Miralls Trencats entre John Carlin, escriptor i periodista de La Vanguardia amb Sara González, periodista de Nació Digital.

Amb Alena Arregui, periodista del digital Panenka, Carles Santacana, historiador i director del Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona, Oleguer Presas, exjugador de futbol i llicenciat en Economia per la UAB. Moderació: Marga Lluch (RNE).

Amb Bruno Estrada, economista de CC OO i membre d’Economistas Frente a la Crisis, Sara Berbel, doctora en Psicologia Social per la UB i directora general de Barcelona Activa, Daouda Dieye, portaveu del Sindicat de Manters. Moderació: Mariana Vilnitzky (Alternativas Económicas).

Amb Joaquín Pérez Rey, professor titular de Dret del Treball i la Seguretat Social a la UCM, Cristina Santos, membre del comitè d’empresa de Serveis a Bord de l’AVE (Ferrovial), Mònica Clua-Losada, professora al Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Texas. Moderació: Laia Soldevila (Crític).

Amb Eduard López. ERC, vicesecretari general d’acció política, Salvador Illa. PSC, Secretari d’organització, Paola Lo Cascio, membre de la direcció de Catalunya en Comú, Mireia Vehí, exdiputada al Parlament de Catalunya per la CUP-Crida Constituent. Moderació: Quico Sallés (El Món).

Amb Berta Barbet, politòloga per la UPF, doctora en Ciències Polítiques per la Universitat de Leicester, Arantxa Tirado, politòloga i investigadora a la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM), Juan Carlos Monedero, professor de Ciència Política a la Universitat Complutense de Madrid, Albert Martín, doctor en sociologia per la UAB. Moderació: Anna Pacheco (Playground)

Diàleg entre Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional a la Universitat de Sevilla, i Montserrat Tura, exdiputada al Parlament de Catalunya i exconsellera d’Interior. Moderació: Neus Tomàs (eldiario.es).

Amb David Casassas, professor de Teoria Social i Política a la UB, Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Socials a la UPF, rector emèrit de la UPEC, Núria Lozano, advocada, activista sindical i especialista en riscos laborals. Moderació: Laia Altarriba (La Jornada).

Conferència: Catalunya: de l’oasi al tsunami, a càrrec d’Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor en comunicació. Presentat per Xavi Tedó (ARA).