[cridamenu_catala]

JORNADES 2015 > CANAL UPEC


Participants: Josep Maria Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, Jordi Serrano, rector de la UPEC, Iñaki Gabilondo, periodista (“Qué hicimos, qué hemos de hacer“).


Participants​: Gemma Calvet, advocada i analista política, Pere Rios, periodista de El País, Rafa Burgos, periodista, autor de “Crema catalana: amiguismo, corrupción y otras miserias“, Joan Rueda, moderador.


Presentació del llibre: “La formació d’una identitat”, de Josep Fontana, historiador, professor emèrit de la UPF. Presentat per Joan Manuel Tresserras, professor de la UAB


Participants: Bertran Cazorla, periodista, Dolors Bramón, professora del Departament de Filologia Semítica de la UB, David Minoves, membre d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Jordi Molet, moderador.


Participants​: Joan Herrera, coordinador nacional d’ICV, Miquel Iceta, primer secretari del PSC, Oriol Junqueras, president d’ERC, Gemma Ubasart, secretària general de Podem ­Catalunya, Quim Arrufat, diputat de la CUP, David Miró, moderador.


Participants​: Rosa Calaf, periodista, Jesús Rodríguez, periodista de La Directa, Sergi Picazo, periodista de Crític, Núria de José, moderadora.


Presentació dels llibres: “Hegemonía”, de Xavi Domènech, professor d’història de la UAB; “Construir pueblo. Hegemonía y radicalización de la democracia”, d’Íñigo Errejón, investigador en ciència política de la UCM.


Participants​: Mònica Vargas, Plataforma No al TTIP, Adoración Guaman, professora de dret del treball de la Universitat de València, Cecilia Gefaell, ATTAC­ Catalunya, Albert Closas, moderador.


Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Socials de la UPF. Lliurament dels premis UPEC 2015.