[cridamenu_catala]

JORNADES 2016 > CANAL UPEC


Amb Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya i Jordi Serrano, rector de la UPEC. A continuació la conferència inaugural “Catalunya i Espanya: tan lluny tan a prop” a càrrec de: Javier Pérez Royo, catedràtic de dret constitucional de la Universitat de Sevilla. Moderat per Roger Tugas, periodista del Diari Ara.


Amb Teresa Crespo, portaveu de la Plataforma Pobresa Zero, Eduard Jiménez, economista i consultor en polítiques públiques i Daniel Raventós, professor d’economia de la UB. Moderat per Joan Rueda, periodista d’El Punt-Avui.


Amb Ignacio Sánchez-Cuenca, director del Instituto Carlos III-Juan March de Ciencias Sociales. Presentat per Sergi Picazo, periodista de Crític.


Amb Marcel Coderch, president de l’Autoritat catalana de la competència, Pep Puig, vicepresident de Som Energia i Alfred Rodríguez Picó, meteoròleg. Moderat per Isabel Martínez, periodista de La Vanguardia.


Amb Ernest Urtasun, eurodiputat del grup Els Verds/ALE, Mar Serna, inspectora de treball i magistrada, Vicenç Navarro, catedràtic de ciències socials de la UPF. Moderat per Ariadna Trillas, periodista d’Alternativas económicas.


Amb Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de Barcelona, Dolors Sabater, alcaldesa de Badalona, Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi i Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell. Moderat per Quico Sallés, periodista de La Vanguardia digital.


Vídeo sencer de l’acte.


Amb Arturo Puente, periodista d’eldiario.es, David Miró, periodista del Diari Ara, Anna Serrano, periodista d’El Punt Avui, Oriol Bertomeus, politòleg, Jordi Matas, catedràtic de Ciència Política i Berta Barbet, politòloga, editora de Politikon. Moderat per Sara González, periodista del Diari Ara.


Amb Miquel Iceta, primer secretari del PSC, Marta Rovira, secretària general d’ERC, Benet Salellas, diputat de la CUP i Xavier Domènech, diputat d’En Comú Podem. Moderat per Jordi Molet, periodista d’El 9NOU.


Conferència de cloenda a càrrec d’Oriol Junqueras, vicepresident del Govern. A continuació Lliurament dels Premis UPEC 2016.