[cridamenu_catala]

JORNADES 2017 > CANAL UPEC


Amb Javier Pacheco, secretari general de CCOO, Camil Ros, secretari general de la UGT i Jordi Serrano, rector de la UPEC. Conferència inaugural “I en l’interval, qui té el poder?”, d’Albert Om. Periodista i director del programa Islàndia, de RAC1.


Amb Irene Escorihuela, directora de l’Observatori DESC, Lucía Delgado, cofundadora de la PAH i membre del grup promotor del Sindicat de Llogaters i Oriol Nel·lo, geògraf. Modera Helena López, d’El Periódico.


Amb Cecilia Bayo, representant de l’Assemblea Groga de Gràcia, Aina Tarabini, professora de sociologia de la UAB, i Assumpta Baig, mestre i membre de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Modera Pau Rodríguez, de Catalunya Plural.


Presentació del llibre “Esperant els robots. Catalunya, Espanya, Europa: reflexions sobre l’endemà”, d’Enric Juliana. Entrevistat pel periodista Roger Palà


Amb Vicenç Navarro, catedràtic de la UPF i de la Johns Hopkins University, rector emèrit de la UPEC, i Andy Robinson, periodista, autor del llibre “Off the Road, miedo, asco y esperanza en América”. Modera Elena Freixa, del diari Ara.


Amb Núria Parlon (PSC), Marta Rovira (ERC), Xavier Domènech (ECP) i Anna Gabriel (CUP). Modera Joan Rueda, d’El Punt Avui.


Amb Natza Farré, periodista, Laia Serra, advocada, i Fina Virules, professora de Filosofia de la UAB. Modera Laia Soldevila, de Crític.


Amb Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona (Barcelona en Comú) i Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Irla (ERC). Modera David Miró, del diari Ara.


Parlem del centenari de la Revolució Bolxevic amb Toni Domènech, filòsof i editor general de la revista Sin Permiso, Soledad Bengoechea, historiadora, Maria Cruz Santos, historiadora, i Miquel Sales, sindicalista de CCOO. Modera Quico Sallés, de La Vanguardia Digital.


Conferència “Entre la ruptura democrática y el fascismo: el proceso deconstituyente de la IIª Restauración”, de Xosé Manuel Beiras, polític i economista gallec, fundador d’ANOVA. Presenta Sara González, de Nació Digital. A continuació, lliurament dels Premis UPEC 2017.