[cridamenu_catala]

JORNADES 2011 > MEMÒRIA

Amb més de 400 inscrits, la UPEC va portar a terme les VII jornades a la Sala de Brigades Internacionals de la UGT de Catalunya.

Fins divendres 8 de juliol, escriptors, economistes, sociòlegs, metges, obrers, periodistes i sindicalistes reflexionarien en debats i taules rodones al voltant dels fonaments de l’esquerra, les fronteres socials, la xarxa, els diners i el futur des d’una perspectiva d’esquerres.

El lema per aquesta edició de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya ha estat Resistències, un lema encertat per al moment actual i que va copsar el sentir de tots els participants en el seu ventall més ampli.

La UPEC s’ha ressentit del canvi polític que va viure el país en les darreres eleccions, així com també ens hem vist directament afectats per les retallades econòmiques del moment.

No obstant això, la qualitat del programa final, l’augment substanciós del nombre de participants a cada una de les sessions i l’interès rebut vers el projecte són una mostra de la necessitat del debat -i de la desorientació general- així com també de la capacitat de l’entitat per a l’adaptació del funcionament en favor de la qualitat i els valors del projecte.