La XIX edició de la UPEC ja està ben a punt! Ben aviat donarem a conèixer el Programa complet de les jornades d’enguany. Aquest cop el que ens hem proposat tractar són els perills que assolen la democràcia en aquesta tercera dècada del segle XXI que vivim, com sobreposar-s’hi i com combatre’n els enemics.

Per fer-ho comptarem amb persones com Ernesto Ekaizer, Lucía Lijtmaer, Clara Serra, Miquel Ramos, Sindy Cardona, Fonsi Loaiza o Ekaitz Cancela —entre d’altres—, sobre temes que pivotaran entorn de l’explotació en el capitalisme de plataformes i el capitalisme feudal, els límits de la llibertat i la tecnologia, la memòria de l’esclavisme passat (i present) o l’agonia que ha d’acabar de la violència masclista. Com cada any, us portem una sèrie de ponències, conferències, diàlegs i actes que esperem que despertin les més profundes reflexions entre els qui pugueu assistir-hi.

Ens complau anunciar-vos també que el cartell d’aquest any ha sigut elaborat per Manel Fontdevila, dibuixant que ha passat per mitjans com Público, elDiario.es o El Jueves.

Reserveu-vos les agendes: 5, 6 i 7 de juliol de 2023 a l’edifici de CC OO. Via Laietana 16, Barcelona.

Altres ponents

Efraín Foglia; Alba Alfageme; Laia Serra; Beatriz Silva; Helena Castellà; Manuel Cruz; Jess González; Maria Dantas; Gustau Nerín;